Leiningen bölcsőde

Bölcsődénk kertes családi házak által körülhatárolt, jó levegőjű környezetben helyezkedik el. 68 férőhelyes intézmény, melynek három csoportja van.

Mind a három gondozási egység csoportszobái jól felszereltek, esztétikusak. Megfelelő játék-készlet áll a gyermekek rendelkezésére. A feltételek adottak, hogy minden évszakban igénybe vegyék a szabadlevegőn történő altatás lehetőségét.

Tágas kertünkben különböző mozgásos játékok, kerti bútorok, pancsoló medencék, homokozók és hatalmasra nőtt fák árnyéka biztosítja a vidám, felszabadult játékot a gyermekek részére. A bölcsődében saját főzőkonyha üzemel, ahol a különleges táplálkozást igénylő (tej, liszt, szója,stb-érzékeny) gyermekek igényeit is figyelembe tudjuk venni.

Célunk, a bölcsődébe járó gyermekek sokoldalú, harmonikus fejlődésének elősegítése olyan környezetben, ahol a gyermekek és a szülők egyaránt jól érzik magukat.

Szakmai programunk a jó család-bölcsőde kapcsolat kialakítása, és a gyermekek magas szintű gondozása, nevelése, fejlesztése érdekében készült. A napi személyes kapcsolat során a szülőkkel való rövidebb-hosszabb beszélgetések alkalmával kellemes légkört alakítunk ki. A bölcsődei életet különböző programok színesítik,-Mikulásvárás, karácsonyi mézeskalácssütés, farsangi vígasság, gyermeknap, nyárbúcsúztató-amikor is a szülők a gyermekeikkel tölthetik a napot.

Nyitottak vagyunk, bármikor szívesen látunk minden érdeklődő szülőt és gyermeket ,aki szeretne bölcsődénk életébe betekinteni.

A bölcsődés életről készült képeink megtekinthetők: kep.tar.hu/leiningen