Hajló bölcsőde

Hajló bölcsőde (1)

Bölcsődénk Káposztásmegyer zöldövezeti környezetben csendes, nyugodt utcában található. Két bölcsődei csoportban 50 férőhelyen látjuk el a kisgyermekeket. A mai kor követelményeinek megfelelő intézményünk belső terei esztétikusak, dekoratív színekkel és berendezésekkel rendelkeznek.

 A bölcsőde udvara tágas, füvesített, bőséges lehetőséget kínál a gyermekeknek a mozgásra, a különböző játéktevékenységekre és ismeretszerzésre.

 

Célunk:

A bölcsődei gondozásnak - nevelésnek nagy szerepe van, hisz az első intézményrendszer a bölcsőde a családok életében mellyel találkoznak. Hisszük és valljuk, hogy amit a gyerekek itt és nálunk kapnak útravalóul az lesz valamennyi nevelési fázis közül a legmeghatározóbb. A szeretetteljes, a felnőtt és a kisgyermek kölcsönös tiszteleten alapuló partneri kapcsolatára, a gyerekek kezdeményezésére, önálló aktivitására építő, egyéni képességeit és kompetenciáját tiszteletben tartó bölcsődei nevelés kulcsfontosságú a felnövekvő generációk erkölcsi, esztétikai értékrendjének értelmi és érzelmi struktúrájának kialakításában.

Ünnepeink:

 

 Hétköznapjainkba színt visznek az ünnepek. A szülők számára nyitott. rendezvényeken lehetőség van arra, hogy a család minden tagja együtt játsszon, együtt örüljön.
Ilyen a bölcsődekóstolgató, az anyák napja vagy a Márton napi lámpás felvonulásunk.

 


Márton napkor a gyerekek, felnőttek, gondozónők együtt énekelve sétálnak végig a faragott töklámpásokkal, festett mécsesekkel kivilágított udvaron. Libazsíros kenyér, meleg teával vendégeljük meg a résztvevőket.

 

 Nyitottak vagyunk, bármikor szívesen látunk minden érdeklődő szülőt és gyermeket, aki szeretne bölcsődénk életébe betekinteni.

Eseménynaptár

H K Sze Cs P Szo V
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Ad Sidebar

Legújabb Tweetek

Exhibz | Event Conference WordPress Theme Updated with Multi Event New Home Variation. #eventplugin #Eventin… https://t.co/2FiNr1zZTC
𝐐𝐎𝐗𝐀𝐆 #News #WordPress Themes 𝐂𝐎𝐌𝐄𝐒 𝐖𝐈𝐓𝐇 𝐁𝐑𝐀𝐍𝐃 𝐍𝐄𝐖 𝐍𝐈𝐂𝐇𝐄 𝐕𝐀𝐑𝐈𝐀𝐓𝐈𝐎𝐍𝐒 👼! This release brings Brand New 𝐏𝐄𝐑𝐒𝐎𝐍𝐀𝐋 𝐁𝐋𝐎𝐆… https://t.co/3eLr0Ik2lI
RT @wonderofscience: Sunset from space. https://t.co/bOR9Ak21L4
Follow Themewinter on Twitter